Jessica – Mamma Till Prinsessan Molly♥

1 månad kvar!

Tisdag kväll och jag ligger hemma i sängen, trött som satan. Dagen har spenderats hemma med en magsjuk liten tjej. Stackars liten. Pigg är hon som vanligt ändå, men inte mycket får hon i sig och hon har både spytt och kommit annat andra vägen. Hon spydde igen det sista hon gjorde ikväll så i morgon hoppas vi på att hon mår bra i alla fall. 

Mycket har hänt senaste tiden. En helg i Örebro, biobesök, julpyntsshopping, teater och massa jobb såklart. Fullt upp i livet – men det gillar jag. Rastlösheten blir alldeles för jobbig annars. Och idag är det exakt en månad till julafton. Knäppt vad tiden går. Men från och med i helgen börjar julmyset på riktigt och jag längtar så! Pynt, julklappsshopping och bakning ska jag se till att det hinns med i helgen. Och julmusik såklart. Bara älskar’t. 

Jag och min lilla sjukis. Det där med pussar och selfies kan hon bra mitt hjärta. Det har hon lärt sig från sin mor såklart, haha.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats